På gång

Klimatkraft!

KLIMATKRAFT är grupper för alla unga upp till 26 år, där vi träffas, har samtal, övningar, umgås och fikar. Kanske målar vi eller skapar något tillsammans? Allt med fokus på klimatkänslor, hur vi kan hitta sätt att ta hand om oss själva och våra känslor i klimatkrisen OCH inte minst hur vi kan hitta sätt att agera för förändring

Det startas löpande nya grupper och det är självklart gratis att vara med!
Kommande gruppstarter:

Öppen intresseanmälan till Klimatkraft: Anmäl dig här om du är sugen på att vara med i Klimatkraft. Vi startar grupper efterhand och försöker finnas på platser där intresse finns.


Engagera dig för klimatet och bli volontär i Terra-Pi!

Om du vill engagera dig för klimatet är Terra-Pi’s utbildningsdag för volontärer något för dig! En dag där vi rustar dig med verktyg och metoder för att hantera klimatångest. Du blir också en del av vårt volontärsnätverk med andra engagerade så att du sedan kan vara med och stötta fler!

 

Välj utbildningsdag:

Ambassadörsutbildning 28e april – En specialvolontärutbildning för dig som arbetar med klimat eller sociala frågor


Projektet bjuder på fika, lunch
och vid behov resa till utbildningen.
Efter utbildningsdagen får du ett intyg på att du genomgått utbildningen. 

 

Efter utbildningsdagen blir du en del i vårt volontärsnätverk tillsammans med andra engagerade personer och har möjlighet att i den utsträckning du själv vill sprida projektets aktiviteter och stötta unga med klimatångest. Det kan exempelvis handla om att själv hålla workshops i skolan, att leda våra ungdomsgrupper Klimatkraft, att sprida info om projektets aktiviteter, vara med i utveckling av nytt innehåll i projektet eller att på andra sätt bidra till att öka samtalen om klimatkänslor.